1404-08-10 12:30
74
0
95770
همزمان با هفته بسیج دانش‌آموزی رقم خورد؛

راهیان نور و اشک و عهد ۱۵۰ دختر دانش‌آموز گرگانی

همزمان با هفته بسیج دانش‌آموزی و در آستانه یوم الله ۱۳ آبان کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی استان گلستان با اعزام ۱۵۰ دختر دانش‌آموز از شهرستان گرگان، راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، در میان اشک شوق و دل‌های پر از امید دختران گلستانی آماده شدند تا در سفر معنوی راهیان نور با یادمان‌های شهدا تجدید میثاق کنند و از نزدیک با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند مراسم افتتاحیه امروز با حضور باقر رحمانی معاون هماهنگ کننده سپاه نینوا، علی نصیبی فرماندار گرگان، قدرت‌اله نظری مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان و جمعی از مسئولان در کانون طه گرگان آغاز شد.

* راهیان نور زندگی‌ام را تغییر می‌دهد

اولین بار است که به راهیان نور می‌آیم و نمی‌دانم چه حسی خواهم داشت، اما مطمئنم این سفر زندگی‌ام را تغییر می‌دهد این جمله را فاطمه، یکی از دانش‌آموزان شرکت‌کننده برای اردوهای راهیان نور بیان می‌کند.  

او ادامه می‌دهد: شنیده‌ام که فضای آنجا خیلی خاص است و آدم را به فکر فرو می‌برد می‌خواهم با شهدا حرف بزنم و از آن‌ها بخواهم که راهشان را به ما نشان دهند.

اما برای زهرا این دومین سفر به راهیان نور است، دانش‌آموز گرگانی که حس و حال عجیبی دارد در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» می‌گوید: سال گذشته که به این سفر رفتم، خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم دیدن آن خاک‌ها و یادمان‌ها، قلبم را به درد آورد و فهمیدم که شهدا چه فداکاری‌هایی برای ما کردند امسال هم می‌خواهم بروم و دوباره با آن‌ها عهد ببندم که راهشان را ادامه دهیم.

* ۲۶۰۰ دانش‌آموز و ۶۰۰ فرهنگی گلستانی به راهیان نور می‌روند

معاون هماهنگ کننده سپاه نینوا در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» با اشاره به اهمیت مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن، گفت: هر بار که بر آرمان‌ها و توانمندی‌های خودمان ایستادیم و مقاومت کردیم، توانستیم از خون شهدا و آرمان‌های آن‌ها مراقبت کنیم.

باقر رحمانی با بیان اینکه در این مرحله از اعزام‌ها ۲ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز در قالب ۵۲ دستگاه اتوبوس تا ۲۰ آذر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد، افزود: این سفرها در قالب راهیان نور و راهیان پیشرفت برنامه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: در طول مسیر، موضوعات تربیتی، روایت‌گری و پاسخ به شبهات توسط علمای حاضر در کاروان صورت می‌گیرد و امیدواریم این سفر معنوی همراه با خیر و برکت برای دانش‌آموزان جهت تربیت نسل آینده و کادر طراز انقلاب اسلامی با مدیریت جهادی و فرهنگ عاشورایی باشد.

رحمانی با اشاره به اینکه در طول اعزام‌ها هفت مرحله دختران و پنج مرحله پسران به مناطق عملیاتی اعزام می‌شوند، در پایان از همکاری آموزش و پرورش استان قدردانی کرد و از اعزام ۶۰۰ نفر از فرهنگیان استان در قالب راهیان پیشرفت به مناطق جنوب کشور خبر داد.

* راهیان نور بستری برای ترویج ایثار و ازخودگذشتگی

مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» اعزام راهیان نور را بستری مهم برای ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و از خودگذشتگی دانست و گفت: این سفرها فرصتی برای تجدید میثاق دانش‌آموزان با یادمان‌های شهدا فراهم می‌کند و آن‌ها را با روحیه از خودگذشتگی آشنا می‌سازد.

قدرت اله نظری با تاکید بر نقش تربیتی این اردوها، تصریح کرد: دانش‌آموزانی که در این سفرها شرکت می‌کنند، پس از بازگشت به عنوان سفیران تربیتی و ناقلان فرهنگ شهادت، در ارتقا و تقویت این فرهنگ در میان همکلاسی‌ها و مدارس خود نقش مهمی ایفا خواهند کرد.

در اعزام اردوهای راهیان نور دختران گلستانی با اشتیاقی وصف‌ناشدنی عهد بستند که راه شهدا را ادامه دهند و با تمام توان برای سربلندی ایران اسلامی تلاش کنند این سفر معنوی، نه تنها فرصتی برای آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت، بلکه عهدی با شهدا و تجدید پیمانی با ارزش‌های والای انقلاب اسلامی است.

خبرنگار: زهره رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.